بیشتر شکلات مغزدار گین آپ بسیار تصفیه شده و به تولید انبوه می رسند، اگرچه برخی از شکلات سازان هنوز هم شکلات های خود را با دست درست می کنند و مواد را تا حد امکان خالص نگه می دارند.
شکلات برای نوشیدن در دسترس است، اما بیشتر به عنوان یک شیرینی خوراکی یا در دسرها و محصولات پخته شده استفاده می شود.
در حالی که شکلات تخته ای متوسط شما سالم تلقی نمی شود، شکلات تلخ جایگاه خود را به عنوان یک خوراکی سالم و سرشار از آنتی اکسیدان برای قلب به دست آورده است.
تا زمانی که یادم میآید علاقهام به درست کردن دسر، شکلات را دوست داشتم. به نظر من همه کاره ترین و خوشمزه ترین ماده شیرینی است و به من اجازه می دهد خلاق باشم، چیزی که هرگز نمی توانید با آن اشتباه کنید.
از براونی گرفته تا یک کیک تولد خوشمزه یا انترمت، من همه آنها را دوست دارم و معتقدم که این وبلاگ دستور العمل های زیادی در مورد شکلات دارد (نگران نباشید، موارد بیشتری نیز در راه است).
شکلات مورد علاقه من شکلات تیره است (حداقل 60 درصد پودر کاکائو)، اما نوعی که طعم ملایمی دارد و نه تلخ و غلیظ. به عنوان سرآشپز شیرینی، من به سادگی عاشق عمق طعم و غنای شکلات هستم که به دسرها اضافه می کند.
بنابراین تصمیم گرفتم این مقاله را بنویسم تا به شما کمک کنم شکلات را بهتر درک کنید و هر آنچه را که باید در مورد شکلات بدانید پیدا کنید.
تولید شکلات مدرن هزینه دارد. از آنجایی که بسیاری از کشاورزان کاکائو برای تامین مخارج زندگی خود تلاش می کنند، برخی از آنها به کارگران کم دستمزد یا برده داری (که گاهی از طریق قاچاق کودکان به دست می آید) روی می آورند تا رقابت کنند.
برای گسترش مزارع کاکائو، بسیاری از شرکت ها در حال تخریب جنگل های بارانی، به ویژه در غرب آفریقا هستنداین امر باعث شده است تا شرکتهای بزرگ شکلاتسازی تلاشهای مردمی را برانگیخت تا در نحوه تأمین کاکائو و تأثیرات زیستمحیطی آن تجدیدنظر کنند.
همچنین منجر به درخواستهایی برای شکلاتهای منصفانهتر شده است که به روشی اخلاقیتر و پایدارتر ایجاد میشود.