رشته آش جزو مواد اصلی و ضروری برای طبخ غذا های مختلف است که همواره، مد نظر مصرف کنندگان می باشد. در این زمینه فروشگاه های متعددی برای برطرف کردن نیاز های اساسی مشتریان تصمیم گرفته اند تا مقادیر بالایی از این اجناس را در دسترس افراد قرار دهند تا به نوعی، رضایت مندی شان در این زمینه جلب گردد. هم چنین این محصولات استاندارد از قیمت های متناسبی نیز برخوردار هستند که این امکان به مشتریان ارائه می شود تا، اقدام به تحویل های متعددی کنند.
بنابراین کلیه متقاضیان این فرصت را دارند تا با حضور در نمایندگی های فروش رسمی به بررسی اقلام عرضه شده پرداخته و در این راستا، حجم زیادی از رشته آش خوب و نودل کیمچی را با پرداخت مبالغی معین به خود اختصاص دهند.
رشته های ناهمگون آشی چیست؟
در میان این محصولات اقلامی هستند که عنوان رشته های نا همگون را به خود گرفته اند. در واقع هنگامی که آرد مرغوب را با آب و نمک مخلوط و نودل لیوانی می کنند خمیری به دست آید که پس از گذشت چند مرحله، از طریق دستگاه های مورد نظر رشته هایی استاندارد تولید می شوند.
سپس تجهیزاتی که برای خشک کردن آن ها به کار می رود مد نظر قرار می گیرند. در این بین مواردی هستند که به هم می چسبند و حالت عصایی دارند و زیاد یکنواخت نیستند. بنابراین به چنین تولیداتی و نیز قطعات خمیر خشک شده آن ها رشته های نا همگون گفته می شوند.
عوامل موثر در کیفیت رشته آش
برای این که کیفیت رشته آشی تا حد بسزایی بالا رود باید نکات خاصی مد نظر قرار بگیرند. از جمله این شرایط مهم و اساسی عبارتند از :
- این که توجه کنید مواد اولیه مورد نیاز را در میزان مناسبی استفاده نمایید. در واقع هریک از اقلام اگر از حد معین کمتر یا بیشتر در تهیه و فراهم سازی این محصولات مصرف شوند، نتایج مقبولی را نخواهید دید.
- هم چنین باید استاندارد ترین آرد های ارائه شده را مد نظر بگذارید. این نمونه ها تأثیر بالایی را در مرغوبیت رشته های مهیا شده دارند.
- در واقع نمک لحاظ شده در فراهم سازی این اقلام از عواملی ست که اثر گذاری مستقیمی را بر کیفیت بالای اجناس دارد.
- از طرفی نحوه پخت و روند شکل گیری این تولیدات از ضروریات هستند.
- در نهایت فراموش نشود که چنین اجناسی باید در آزمایشگاه های کنترل کیفیت مورد بررسی و آزمایشات متعدد قرار بگیرند. در واقع کارکنان حاضر در این مکان ها دقت دارند تا کلیه پروسه را مورد نظارت قرار دهند تا این که هیچ مشکلی، ایجاد نشده و نیز استاندارد رشته ها دچار دگرگونی نشود.
در صورتی که متد های بالا به شکل وسیعی مورد توجه باشند این اطمینان در اختیار مشتریان قرار خواهد گرفت که، اجناس کسب شده از استاندارد هایی ویژه برخوردارند.
آیا امکان تولید رشته های بدون نمک وجود ندارد؟
برای تولید رشته باید مواد اولیه مناسبی تدارک داده شوند که بازدهی امر، به شکل قابل توجهی بالا رود. از جمله این مواد تشکیل دهنده نمک است که امروزه برای خوش طعم شدن و نیز در جهت از بین بردن بوی خامی آرد، از آن استفاده مطلوب می گردد.
از سویی باید این مساله را هم در نظر گرفت که رشته های بدون این مواد از لحاظ ارزش غذایی مفید و نیز سالم تر هستند و امکان ساخت و پرداخت چنین محصولاتی وجود دارد اما در بازار کشور مان، با توجه به دلخواه مشتریان تا به حال به این امر پرداخته نشده است.
از طرفی این مساله را هم می توان در نظر گرفت که نمک موجود در این محصولات برای شمار خاصی از مصرف کنندگان که دارای فشار خون بالا و نیز بیماری های قلبی و عروقی هستند، بسیار مضر می باشد. از طرفی پزشکان توصیه می کنند تا در برنامه غذایی مصرف کنندگان بیماران مصرف چنین اقلامی را که دارای شوری فراوان تر هستند را محدود تر کرده و از رشته های بدون نمک استفاده نمایند.