1. ممکن است سلامت قلب را ارتقا دهد
گفته می شود بادمجان دارای خواص آنتی اکسیدانی است که بادمجان شمال ممکن است به سلامت قلب کمک کند
2. ممکن است سطح قند خون را کنترل کند
بادمجان منبعی غنی از فیبر و کم کربوهیدرات های محلول است.
3. ممکن است خطر سرطان را کاهش دهد
عصاره های موجود در پوست بادمجان سرشار از سولاسودین رامنوسیل گلیکوزید (SRGs) است.
این ترکیبات دارای خواص مبارزه با سرطان هستند و ممکن است به بادمجان لامپی درمان سرطان پوست کمک کنند مطالعه ای که توسط تحقیقات پزشکی استرالیا انجام شد نشان داد که SRG ها ممکن است باعث مرگ سلول های سرطانی شوند
4. ممکن است عملکرد شناختی را بهبود بخشد
فیتونوترینتهای موجود در بادمجان ممکن است از غشای سلولهای مغز در برابر آسیب محافظت کند. آنها همچنین می توانند انتقال پیام از یک سلول به سلول دیگر را تسهیل کنند و در نتیجه عملکرد حافظه را حفظ کنند.
5. ممکن است به کاهش وزن کمک کندبادمجان آب زیادی دارد و کالری کمی دارد. بادمجان سیاه این باعث می شود برای افرادی که می خواهند وزن خود را کاهش دهند ایده آل است. بافت اسفنجی سبزیجات این ویژگی ها را تسهیل می کند.
6. ممکن است سلامت چشم را ارتقا دهد
بادمجان سرشار از لوتئین است آنتی اکسیدان ممکن است از دژنراسیون ماکولا مرتبط با افزایش سن، که علت اصلی نابینایی و اختلال بینایی است، جلوگیری کند.
7. ممکن است سلامت استخوان را افزایش دهد
بادمجان ممکن است به بهبود تراکم مواد معدنی استخوان و کاهش خطر پوکی استخوان کمک کند . این سبزی حاوی مواد مغذی مانند کلسیم، منیزیم و پتاسیم است که به تقویت استخوان ها کمک می کند
8. ممکن است به درمان کم خونی کمک کند
جهان طی دو دهه گذشته شاهد افزایش باورنکردنی در تعداد افراد مبتلا به کم خونی بوده است. طبق گزارش سازمان جهانی بهداشت، امروزه بالغ بر 1.62 میلیارد نفر به کم خونی مبتلا هستند
9. ممکن است از نقایص مادرزادی جلوگیری کند
بادمجان حاوی اسید فولیک است که برای زنان باردار ضروری است بادمجان دلمه ای مصرف یک رژیم غذایی غنی از اسید فولیک ممکن است به جلوگیری از نقایص مادرزادی کمک کند. کمبود فولات منجر به ناهنجاری در مادر و جنین می شود
10. ممکن است سلامت پوست را بهبود بخشد
بادمجان سرشار از ویتامین ها، مواد معدنی، آنتوسیانین ها (ترکیبات طبیعی گیاهی) و آنتی اکسیدان ها است.
- منابع:
- تبلیغات: