استفاده از مغز تخمه کدو مزمز در جنگ جهانی دوم به عنوان گلوله

مغز تخمه کدو مزمز سرشار از آنتی اکسیدان ها، چربی های سالم و مواد معدنی است. فواید احتمالی خوردن تخمه کدو تنبل شامل تقویت سلامت استخوان، سلامت جنسی و سیستم ایمنی است.

مردم اغلب به مغز تخمه کدو به عنوان “pepitas” اشاره می کنند که در اسپانیایی به معنای “دانه کوچک کدو” است. این به فواید احتمالی مغز تخمه کدو برای سلامتی، محتوای تغذیه‌ای آن‌ها، نحوه استفاده از آن در رژیم غذایی افراد و خطرات احتمالی آن‌ها برای سلامتی می‌پردازد.

مغز تخمه کدو منبع مناسبی از چربی های سالم، منیزیم و سایر مواد مغذی هستند که سلامت قلب و استخوان را افزایش می دهند.

آنها همچنین سرشار از اسیدهای چرب غیر اشباع و آنتی اکسیدان هایی مانند سلنیوم و بتا کاروتن هستند. علاوه بر این، آنها منبع بالایی از آهن هستند.

 

یک فنجان مغز تخمه کدو حاوی 9.52 میلی گرم (میلی گرم) آهن است که بخش قابل توجهی از 18 میلی گرم مقدار توصیه شده روزانه (RDA) منبع مورد اعتماد برای زنان قبل از یائسگی و 8 میلی گرم برای مردان و زنان یائسه است.

سلامت استخوان: مغز تخمه کدو حاوی منیزیم است که برای تشکیل استخوان مهم است. مصرف بالای منیزیم با منبع مطمئن تراکم استخوان بالاتر ارتباط دارد. علاوه بر این، سطوح پایین منیزیم خون با افزایش خطر پوکی استخوان در زنان یائسه ارتباط دارد.

کاهش وزن و هضم غذا: یک وعده 1 اونس (اونس) مغز تخمه کدو حاوی 1.8 گرم (گرم) منبع معتبر فیبر است. این 6 درصد از مقدار توصیه شده روزانه است.

سیستم ایمنی بدن: مغز تخمه کدو دارای محتوای بالایی از ویتامین E و سایر آنتی اکسیدان ها هستند.

ویتامین E به تقویت سیستم ایمنی و حفظ سلامت عروق خونی کمک می کند. بسیاری از دانه ها، از جمله مغز تخمه کدو، منابع بالایی از ویتامین E هستند.

پیشگیری از بی خوابی: مغز تخمه کدو سرشار از اسید آمینه تریپتوفان است و یک وعده 1 اونس حاوی 0.16 گرم منبع قابل اعتماد است.

مردم از تریپتوفان برای درمان بی خوابی مزمن استفاده می کنند زیرا بدن آن را به سروتونین، هورمون “احساس خوب” یا “آرامش بخش” و ملاتونین، “هورمون خواب” تبدیل می کند.