مردم با پرتاب پیاز قرمز در بازار بناب علیه اغتشاشگران قیام کردند

بهتر است پیاز قرمز در بازار بناب را در کیسه های پارچه ای یا سبدهای حصیری نگهداری کنید، زیرا هوای بیشتری به سمت آنها جریان می یابد، در حالی که رطوبت زیاد یا کم باعث پوسیدگی می شود.

نباید در مکان هایی قرار داده شود که حیوانات بتوانند محصول را بخورند، در غیر این صورت احتمال مسمومیت وجود دارد. تره فرنگی و پیاز سبز را بهتر است در یخچال در کشوی سبزیجات نگهداری کنید تا خشک نشوند.

وطن پیاز قرمز دریای مدیترانه است، جایی که طعم و خواص مفید آن در اوایل هزاره چهارم قبل از میلاد مورد قدردانی قرار گرفت. سومری ها اولین کسانی بودند که پیاز را در باغ ها پرورش دادند و اولین ذکر مکتوب از این سبزی در دیواره های داخلی هرم خئوپس حفظ شد.

در هزاره سوم قبل از میلاد پیاز در سراسر نیمکره شمالی شناخته شده بود. اولین سفرهای کلمب پیاز را به دنیای جدید آورد، جایی که به سرعت گسترش یافت. امروزه همه ملل آشنا با این گیاه آن را نه تنها یک محصول غذایی، بلکه یک داروی جهانی نیز می دانند.

پیاز

حدود 700 نوع پیاز وجود دارد که بیشتر آنها وحشی هستند. چند ده گونه پیاز به عنوان گیاهان خوراکی یا زینتی کشت می شود. در میان انواع خوراکی پیاز معروف ترین پیاز، تارتار، پیازچه (پیازچه)، تره فرنگی، پیاز وحشی، پیاز معطر، پیاز خرس (رامسون) است. سیر نیز نوعی پیاز است.

رایج ترین پیاز بسته به نوع آن می تواند سفید، زرد، قرمز، بنفش باشد. در مورد طعم پیاز، از قانون اساسی پیروی می کند: هر چه جنوب تر، شیرین تر است.

پیاز قرمز یک فرهنگ جهانی است که تقریباً در غذاهای همه مردم جهان گنجانده شده است. در قدیم گوشت فروشان در بازارهای شرقی از پیاز به عنوان ماده ضدعفونی کننده استفاده می کردند.

امروزه برای همین منظور (به جز طعم‌دهی) از پیاز در ماریناد، سوسیس، ترشی و در کنسرو قارچ و سبزیجات استفاده می‌شود.

در حالی که پیاز سبز را فقط می توان به عنوان چاشنی استفاده کرد، پیاز اغلب به عنوان یک سبزی استفاده می شود و می تواند ماده اصلی یک غذا باشد، مانند سوپ پیاز فرانسوی.

پیاز خام به طور گسترده ای در سالاد و وینیگرت استفاده می شود. پیاز را می توان تحت هر نوع درمان آشپزی قرار داد: آب پز، تفت دادن، سرخ کردنی، پختن، خورش.

برای هر کار آشپزی، باید تنوع و نوع پیاز خود را انتخاب کنید. برای مارینادها، سس ها، غذاهای گوشتی، توصیه می شود از انواع تند استفاده کنید. برای سالاد و پیش غذای سرد شیرین. انواع پیاز متوسط ​​تیز برای سوپ، خورش، غذاهای جانبی مناسب است.