رب انار ساوه در ترکیه به عنوان مصالح ساختمانی استفاده می شود

توانایی مصرف آسان آب انار به صورت روزانه یکی از مزایای سلامتی بزرگ زندگی در ترکیه است زیرا آبمیوه تازه را می توان تقریباً در هر گوشه خیابان در شهرهای بزرگتر و شهرهای بزرگتر یافت.

رب انار ساوه خواص بسیاری دارد از جمله افزایش قند و انرژی تقویت دستگاه ایمنی بدن تصفیه کردن خون تقلیل فشار خون بالا بهتر شدن عملکرد مغز پیشگیری از آلزایمر و پیری زودرس کم شدن کلسترول خون و غیره.

آبمیوه تازه با قیمت های مقرون به صرفه در این گونه آبمیوه ها و همچنین در فست فودهای سنتی ترکیه به فروش می رسد و می توان آن را به همراه آب میوه های دیگری مانند پرتقال، سیب و حتی کیوی خریداری کرد.

دو مورد از معروف ترین و سنتی ترین دسرهای ترکیه نیز بر روی انار متمرکز شده اند. گولاچ یک دسر سنتی است که در ماه رمضان تهیه می‌شود و از لایه‌های نازکی از شیرینی‌های فیلو مانند به همین نام تشکیل شده است که روی آن‌ها گردو می‌پاشند و در شیر می‌پاشند تا روی آن را با دانه‌های انار بپوشانند.

رب

آشوره که به آن پودینگ نوح نیز می‌گویند، یک فرنی دسر است که از غلات، آجیل و میوه‌ها، از جمله مقدار زیادی آرل انار تهیه می‌شود.

حتی یک روز از سال به این دسر مقدس اختصاص داده شده است که به آن «روز عاشورا» گفته می شود، که مطابق با روز دهم محرم اولین ماه تقویم اسلامی است و روز نجات موسی و بنی اسرائیل است.

از لشکر فرعون توسط خداوند راهی در دریا ایجاد کرد. تا به امروز، بسیاری از خانواده ها در ترکیه دسر را به وفور تهیه می کنند و سپس آن را بین همسایگان و عزیزان خود توزیع می کنند.

ملاس انار یک شربت غلیظ جوشانده شده از آب انار است.مقدار کمی شکر را می توان اضافه کرد یا نه، و آب لیمو نیز اختیاری است تا ترشی بیشتر به ملاس اضافه شود.

ملاس ساخته شده از مغز هسته میوه تازه انار یک ماده غذایی سنتی خاورمیانه و مدیترانه ای است که برای طعم دادن به وعده های غذایی استفاده می شود.

در این مناطق از انواع تارت انار برای تهیه مشخصات طعم متمایز رب ملاس انار اصیل استفاده می کنند. من از چیزی که به دست می‌آورم استفاده می‌کنم و این یک نسخه نه چندان شیرین انار است.