فروش رشته آش فله ای در ایران

قیمت رشته آش فله ای و نودل ایرانی به نسبتا پایین است. برای خرید این محصول می توانید به مراکز فروش در سراسر کشور مراجعه کرده و خرید نمایید. این محصول بسیار با کیفیت و مرغوب بوده و از بهترین آرد تهیه شده است و توسط دستگاه ها و آزمایشگاه های مجهز تولید می شود. این نمونه با کیفیت طرفداران زیادی دارد و محصولی منحصر به فرد است و توانسته است مشتریان زیادی به خود جلب کند.

فروش رشته آش فله ای در ایران

رشته ها در روش مدرن و صنعتی، چگونه تهیه می شوند؟

رشته ها در روش مدرن و صنعتی، چگونه تهیه می شوند؟

 

رشته آش جزو فرآورده های خمیری و نودل ساده محسوب می شود. آش رشته یکی از غذاهای محبوب ایرانی ها است که طعم بی نظیری دارد. کیفیت این غذا به رشته مورد استفاده بستگی دارد و باید از رشته آش مرغوبی برای پخت این غذا استفاده کنید.

رنگ رشته آش مرغوب سفید مایل به کرم است و بوی ترشیدگی نمی دهد. بهتر است برای بسته بندی این محصول از قوطی استفاده شود. این محصول هم به صورت صنعتی و هم به صورت سنتی تهیه می شود.

منظور از روش سنتی این است که رشته آش بدون دستگاه و به صورت دستی تهیه و آماده می شود. مادربزرگ ها از قدیم الایام رشته آش را در خانه هایشان درست می کردند و به هنگام مهمانی از آن برای پخت آش استفاده می کردند.

 

در کشور ایران رشته آش به صورت فله ای به فروش می رسد که در این مدل فروش قیمت این محصول کاهش می یابد و برای خریدار بسیار مقرون به صرفه می باشد. برای درست کردن این محصول آرد و نمک و آب را با یکدیگر قاطی می کنند و توسط دستگاه برش داده می شود و خشک می شود. طول رشته ها باید حداقل ۱۵ سانتی متر باشد و لکه نداشته باشند.

بسته بندی های متنوع رشته آشی

بسته بندی های متنوع رشته آشیرشته آشی با بسته بندی های متنوع  و همچنین به صورت رشته آش نیم کیلویی برای فروش روانه ی بازار می شوند. رشته آش باید مزه و بوی آرد و خمیر داشته باشد. رشته آش در ایران هم به صورت سنتی و هم به صورت صنعتی و مدرن توسط دستگاه های مجهز تولید می شود.

این محصول در ایران طرفدار بسیار زیادی دارد و به علت کیفیت و مرغوب بودن این نمونه توانسته است مشتریان زیادی به خود جلب کند.

برای تهیه رشته ها به روش سنتی آب و آرد را مخلوط می کنند و خمیر به دست می آید و خمیر را نازک می کنند و با دستگاه خانگی آن را به صورت رشته رشته برش می زنند و آرد را روی آن ها می پاشند تا رشته ها به یکدیگر نچسبند و برای خشک کردن، آن ها را پهن می کنند.

به دلیل اینکه این رشته ها به یکدیگر نچسبند مقداری نمک به مخلوط آن اضافه می کنند. رشته آش ها بعد از خشک شدن به صورت خام تهیه می شود ولی رشته پلویی را کمی تفت می دهند و رنگ آن مایل به قهوه ای می باشد.

صادرات رشته آشی به اروپا

صادرات رشته آشی به اروپا

 

صادرات رشته آش به همه ی کشور های دنیا انجام می گیرد. در واقع کشور های زیادی متقاضی خرید رشته آش ایرانی هستند. این محصول جزو گروه غلات و نان است و ارزش غذایی بسیار بالایی دارد.

کارخانه های بسیار زیادی در ایران به تولید این محصول مشغول هستند. صادرات رشته آشی به اروپا و کشورهای اطراف آن انجام می گیرد. در ماه رمضان میزبانان با آش رشته از مهمانان خود پذیرایی می کنند و به عنوان یک وعده ی غدایی بسیار خوشمزه محسوب می شود.

خانم های کدبانو و باسلیقه از این محصول برای پخت آش رشته استفاده می کنند و رضایت اهالی خانواده را جلب می کنند. این نمونه نباید بوی ترشیدگی، کپک زدگی و ماندگی بدهد.

روی بسته بندی ها باید نام و نوع فرآورده، نام و نشانی کامل محل تولید، وزن خالص، نام مواد متشکله، پروانه ساخت یا کد بهداشتی وزارت بهداشت و درمان آموزشی و پزشکی، تاریخ تولید و انقضای قابلیت مصرف به ماه و سال ، شرایط نگهداری، عبارت “ساخت ایران” و علامت استاندارد درج شوند. کارخانه های زیادی در ایران به تولید این محصول مشغول هستند.