آیا در مورد سرکه سیب سردرگم هستید؟ تو تنها نیستی! سیب ها دارای FODMAP بالا هستند، سرکه انار خانگی پس چگونه سرکه سیب می تواند FODMAP کم باشد؟

مقاله من را بررسی کنید تا دریابید که چگونه فرآیندهای تولید می توانند سطوح FODMAP را تغییر دهند.

سرکه سیب چیست؟
سرکه سیب (ACV) یا سرکه سیب مایعی به رنگ کهربایی است سرکه خرما ارگانیک که طعمی تند و در عین حال کمی میوه ای دارد. سرکه از آب سیب های له شده تهیه می شود.

که دوبار تخمیر می شود (Gunnars, 2016). در طی اولین تخمیر، مخمر قندهای موجود در آب میوه را به الکل تبدیل می کند (Commins، 2015؛ Gunnars، 2016). سپس در تخمیر دوم الکل توسط باکتری ها به اسید استیک و مالیک تبدیل می شود.

AVC ارگانیک یا پاستوریزه نشده حاوی “مادر” سرکه (رشته‌های پروتئین، آنزیم‌ها و باکتری‌ها) است که به سرکه ظاهری ابری شبیه تار عنکبوت می‌دهد.

سرکه سیب طعمی قوی دارد و آن را برای مارینادها، چاتنی ها و خورش ها مناسب می کند.

چرا سرکه سیب FODMAP کم است؟
سیب ها دارای FODMAP بالایی هستند، بنابراین ممکن است تعجب کنید سرکه شیره خرما که چرا سرکه سیب FODMAP کم است. ما می دانیم که تخمیر غذاها می تواند سطح FODMAP آنها را کاهش دهد.

در اینجا چند ایده خوشمزه دستور پخت کم فود مپ آورده شده است:

اسپاگتی بولونی با نقشه کم

سوپ عدس تند با نقشه کم

استیک پخته شده با نقشه کم با سس خردل

مرغ با فود مپ کم سوخاری

همه دستور العمل های کم فود مپ ما، به علاوه گزینه های کم فود مپ بیشتر

به گفته Nu Tran از دانشگاه موناش، “بله، تخمیر باعث کاهش محتوای FODMAP در غذاها می شود. با این حال، ممکن است. لزوما محتوای FODMAP را به اندازه کافی تغییر ندهد.

تا از رتبه بندی “قرمز” به رتبه “کهربایی” یا رتبه “کهربا” به “سبز” برسد. سرکه انگور طبیعی این بستگی به غذاهای فردی، فرآیند تخمیر مورد استفاده، و همچنین تحمل فرد دارد.

در مورد سیب سیب، به نظر می‌رسد فرآیند تولید تخمیر مضاعف سطوح بالای فروکتوز و سوربیتول موجود در سیب‌ها را به سطوح ایمن در آستانه پایین FODMAP کاهش می‌دهد.

 

  • منابع:
    1. ?Is apple cider vinegar low FODMAP
  • تبلیغات: 
    1. چگونه با یک سنجاب در خانه زندگی کنیم؟!
    2. تشک خوابی که شما را به آینده می برد!
    3. با استفاده از ماکارونی درختانی پربارتر داشته باشید
    4. اربرد دوربین مدار بسته در اسلحه سازی

مطالب مرتبط