گردو به دلیل ظاهر چروکیده ای که شبیه مغز است، غذای مغز نامیده شده است. گردو تویسرکان با کمال تعجب، تحقیقات نشان داده است که مصرف روزانه گردو عملکرد مغز را بهبود می بخشد.
گنجاندن آنها در رژیم غذایی ساده است و ارزش غذایی بالایی دارند. آنها از نظر چربی غیراشباع چندگانه، ویتامین ها و مواد معدنی مانند پتاسیم، آهن، روی و منیزیم نسبت به سایر آجیل ها از جمله بادام برتری دارند.
گردو از نظر فیبر و آنتی اکسیدان بهتر از سایر میوه های خشک است. گردو پوست سیاه گردو همچنین حاوی اسیدهای آلفا لینولنیک و لینولئیک است که ممکن است دارای خواص ضد التهابی باشد که به حفظ سلامت رگ های خونی کمک می کند و همچنین اثرات مفیدی بر چربی های خون دارد.
از سوی دیگر، گردو به عنوان میان وعده یا چاشنی سالاد، سبزیجات پخته شده، غلات سالم و هوموس عالی است. گردو علاوه بر ترد بودن، مواد مغذی حیاتی را فراهم می کند و دارای مزایای سلامتی ثابت شده علمی است.
در اینجا برخی از بهترین فواید این آجیل درختی مغذی آورده شده است.
ضد سرطان
گردو خاصیت ضد سرطانی دارد. آنها سرشار از اسیدهای چرب امگا 3 و سایر آنتی اکسیدان هایی هستند که با پیشگیری از سرطان مرتبط هستند. گردو به ویژه برای سرطان های پروستات، سینه و پانکراس مفید است.
ترکیب بدن سالم را تشویق می کند
گردو سرشار از فیبر است، بنابراین پس از خوردن یک دسته، گردو سوزنی برای مدت طولانی احساس سیری می کند. آنها سرشار از پروتئین هستند و می توانند به کاهش وزن به روشی سالم کمک کنند.
سلامت قلب را افزایش می دهد
گردو سرشار از اسیدهای چرب تک غیراشباع مانند اسید آلفا لینولنیک و اسید لینولنیک است که برای قلب شما مفید است.
آنها تامین چربی متعادل را ترویج می کنند. سطح کلسترول بد کاهش می یابد در حالی که کلسترول خوب افزایش می یابد. آنها همچنین به کاهش فشار خون بالا کمک می کنند.
متابولیسم خود را افزایش دهید
یک مشت گردو می تواند به سرعت بخشیدن به متابولیسم کند کمک کند. مغز گردو خیس آنها سرشار از اسیدهای چرب مهم هستند که به هضم، رشد و تکامل و همچنین سایر عملکردهای متابولیک کمک می کنند.
- منابع:
- تبلیغات: