ماهی بخش مهمی از یک رژیم غذایی سالم و متعادل است. آنها منبع خوبی ماهی سرخو محلی از پروتئین و ویتامین ها هستند و منبع غذایی اولیه اسیدهای چرب امگا 3 برای سلامت قلب هستند.
اسیدهای چرب امگا 3 می توانند:
کاهش خطر بیماری قلبیسطح تری گلیسیرید پایین ترکند کردن رشد پلاک در شریان های شماو کمی فشار خون را کاهش دهد
اسیدهای چرب امگا 3 نیز ممکن است فواید سلامتی برای نوزادان در حال رشد داشته باشد.
زنان باردار و شیرده می توانند با خوردن نوع ماهی قزل آلا دریایی مناسب ماهی این ماده مغذی را به کودک خود منتقل کنند.
ماهیهایی که سطوح بالاتری از امگا 3 دارند، با نماد قلب (سلامت قلب) نشان داده میشوند که OEHHA توصیه میکند که حداقل یک بار در هفته میتوان آنها را خورد.
خطرات خوردن ماهی:
در حالی که خوردن ماهی دارای فواید تغذیه ای است، خطرات بالقوه ای نیز دارد. ماهی ها می توانند مواد شیمیایی مضر را از آب و غذایی که می خورند دریافت کنند. مواد شیمیایی مانند جیوه و PCB ها می توانند در طول زمان در بدن آنها رسوب کنند.
سطوح بالای جیوه و PCB می تواند به مغز و سیستم عصبی آسیب برساند. ماهی قزل آلا جیوه می تواند به ویژه برای جنین ها، نوزادان و کودکان مضر باشد زیرا بدن آنها هنوز در حال رشد است.
PCB ها می توانند باعث سرطان و سایر اثرات مضر سلامتی شوند.
ریسک خود را کاهش دهید:
هیچ راهی برای تشخیص سطح مواد شیمیایی موجود در ماهی با نگاه کردن به ماهی یا چشیدن آن وجود ندارد. خوشبختانه، کارهای آسانی وجود دارد که میتوانید برای کاهش خطر ابتلا به این بیماری انجام دهید و از مزایای سلامتی خوردن ماهی لذت ببرید:
بررسی کنید که آیا توصیههایی برای آبهایی که در آن ماهی میگیرید وجود دارد یا خیر.
با انتخاب گونه هایی که جیوه و سایر مواد شیمیایی مضر کمتری دارند، توصیه های ما را دنبال کنید (ویدیوی ما را برای یادگیری نحوه انجام آن تماشا کنید).
نکات کلی ما را برای صید و تهیه ماهی دنبال کنید.
در حالی که خطرات بالقوه ای وجود دارد که باید در نظر بگیرید، ماهی کپور جنوب اما خوردن ماهی فواید سلامتی زیادی دارد.
اگر به طور کامل از خوردن ماهی خودداری کنید، از مواد مغذی که ماهی می تواند تامین کند، بهره نخواهید برد. با پیروی از توصیه های ماهی ما و تمیز کردن، تهیه و پخت صحیح ماهی، می توانید با خیال راحت از مزایای سلامتی خوردن ماهی بهره مند شوید.
- منابع:
- تبلیغات: