فروش عمده رشته پلویی خانگی

رشته پلویی خانگی یکی از مواد اولیه ای به حساب می آید که علاقمندان بسیاری دارد و در زمانی کوتاه، وعده ای دلچسب برایتان فراهم می کند. این روز ها رشته ها و انواع مختلفی پیدا کرده اند و در غذا های متنوعی به چشم می خورند ولی معمولا به تنهایی نمی توانند انرژی مورد نیاز در یک وعده غذایی را تامین کنند. اغلب در کنار موادی که همراه آن پخت یا سرو می شوند ارزش غذایی پیدا می کنند.

چه در سوپ داغ یا در ماکارونی و پاستا و یا حتی به شکل پلویی. حالا چرا رشته پلویی خانگی؟ در ادامه ی متن به شما توضیح می دهم که چرا این محصول به شکل خانگی بطور ویژه تری قابل توجه است. در ایران رشته، در غذا های آش و ماکارونی بیشترین مصرف را دارند و رایج تر هستند. به تازگی نیز مردم به انواع دیگر آن مثل ورمیشل ها،  انواع پلویی آن ، مدل های آماده مانند نودل ها و … روی آورده اند.

فروش عمده رشته پلویی خانگی

طرز تهیه رشته پلویی به صورت خانگی

طرز تهیه رشته پلویی به صورت خانگی

اگر می خواهید درست کردن رشته پلویی را در خانه تان امتحان کنید کافیست دو پیمانه آرد نانوایی را به همراه یک قاشق چای خوری نمک الک کنید.

سپس مقداری آب ولرم به آن اضافه کنید. غلظت و نسبت آرد و آب باید طوری باشد که خمیر به دست نچسبد.

هر جا دیدید خمیر به دست تان می چسبد کمی آرد روی خمیر بپاشید و به ورز دادن ادامه دهید تا جایی که دیگر گلوله های آرد در خمیر نباشد.

در آخر خمیر سنگینی باید بدست آورید.

سپس روی کار تان را آرد بپاشید و با وردنه خمیر را پهن کنید تا جایی که به ضخامتی که می خواهید برسید.

سپس خمیر را دو لا یا چهار لا روی هم بیندازید و با یک کارد شروع به برش زدن بکنید.

مقایسه کیفیت رشته پلویی خانگی با رشته پلویی صنعتی

مقایسه کیفیت رشته پلویی خانگی با رشته پلویی صنعتی فرق رشته های پلویی با آشی در چند چیز است.

اول اینکه رنگ رشته آشی سفید است و به کرم می زند، ولی رنگ رشته پلویی تیره تر است و به قهوه ای می زند.

رشته آشی خام است ولی رشته پلویی به اصطلاح تفت داده شده است.

رشته پلویی در مقایسه با رشته آشی نازک تر هم هست.

ماده اولیه این فرآورده با هم تفاوتی ندارد و تفاوت انواع آن به نحوه فرآوری آن ها، برش آن ها و نحوه ی پختشان است.

پس در این جاست که به اهمیت تفاوت بین رشته پلویی خانگی با صنعتی می رسیم.

مسلم است که هر چه تولید این محصول مانند سایر محصولات به شکل خانگی صورت بگیرد نسبت به تولید صنعتی اش اولویت و برتری دارد. چرا که در تولیدات صنعتی، از مواد مصنوعی و نگه دارنده ی زیادی استفاده می شود.

همچنین در محصولات خانگی به دلیل فرآوری محصول با دخالت دست، کیفیت و مزه ی بهتری به نسبت محصول مشابه صنعتی به  همراه خواهد داشت.

نمایندگی فروش رشته پلویی به صورت خانگی

نمایندگی فروش رشته پلویی به صورت خانگی

 

برای اطمینان و سهولت انتخاب و خرید رشته پلویی بهترین کار مراجعه به نمایندگی فروش آن است.

خرید اینترنتی و غیر حضوری از نمایندگی فروش رشته از جمله نوع پلویی آن، فواید زیادی برای شما خریداران دارد:

  • در درجه ی اول از کیفیت محصول اطمینان خاطر  دارید.
  • در درجه ی دوم در وقت خود صرفه جویی می کنید و نیازی نیست که برای خرید حتما از خانه بیرون آمده، در ترافیک و آلودگی باشید و بنزین و وقت خود را صرف کنید.
  • در درجه ی سوم با کوتاه شدن دست واسطه ها قیمت نهایی محصول با قیمتی که محصول موجود در بازار دارد فرق می کند و به صرفه تر است.

اگر وقت یا حوصله ی درست کردن رشته پلویی خانگی را به هر دلیلی ندارید پس با خیال راحت آن را از نمایندگی های فروشش سفارش دهید و مهارت خود را در درست کردن این غذا نیز محک بزنید.