از جمله فراورده های خمیری حاصل از آرد گندم، انواع رشته پلویی و رشته اشی است که در کشور ما به صورت صنعتی و سنتی تولید می شود.
در کشور ما به دلیل تولید گندم و آرد سبوس دار عالی، خرید عمده رشته اش و رشته پلویی اعلا و نودل کیمچی تولید شده در کارخانه ها طرفداران زیادی داشته و دارد. برای خرید عمده رشته پلویی، مقرون به صرفه ترین نوع آن عمده فروشانی هستند که بدون واسطه اقدام به فروش می کنند. این فروشندگان با گرفتن سود کم محصول را با قیمتی ارزانتر وارد بازار می کنند.
راهنمای انتخاب رشته پلویی
رشته ها از خمیر آرد گندم تهیه می شوند. همانطور که گفته شد رشته ها را به دو روش صنعتی و سنتی تولید میکنند
در روش سنتی آرد را با آب مخلوط می کنند و یک خمیر نازک به دست می آید سپس با یک دستگاه دستی کوچک آن را به شکل رشته در می آورند و مقداری آرد روی آن می پاشیدند تا به همدیگر نچسبند و روی طناب پهن می کنند تا در آفتاب خشک شود.
تفاوت بین رشته اشی و پلویی و نودل لیوانی در این است که رشته پلویی را بعد از خشک شدن کمی تفت می دهند ولی رشته اشی باید کاملا خشک باشد.
برای انتخاب رشته پلویی باید به نکاتی مانند: رنگ رشته پلویی باید قهوه ای روشن باشد، باید دارای بو و مزه ی مخصوص به خود باشد و بوی ترشیدگی، کپک زدگی ندهد به این موارد باید توجه کنیم.
برای بسته بندی رشته پلویی، باید از جعبه های مقوایی مخصوص مواد غذایی استفاده کنیم.
علاوه بر این ها باید به نام تولید کننده، پروانه ساخت، تاریخ تولید و انقضای محصول و شرایط نگه داری آن توجه کنیم.
تعداد مصرف کنندگان رشته پلویی در ایران خیلی زیاد است و از زمان های قدیم مورد استقبال همه بوده است.
معرفی مصرف کنندگان رشته پلویی اعلا
رشته پلویی به دلیل اینکه از آرد تهیه می شود سرشار از کربوهیدرات است. فرآوردههای خمیری معمولا به تنهایی مصرف نمی شوند و ارزش غذایی آن ها آن ها به موادی که همراه با آن ها سرو می شوند بستگی دارد.
رشته پلویی قهوه ای، برشته، طلایی و زرد رنگ است. نوع این رشته ها به مدت زمان پخت آن ها بستگی دارد بعضی از افراد رشته های تیره تر را می پسندند و عده ای دیگر رشته های روشن را می پسندند.
رشته پلو یکی از انواع پلوها در آشپزی ایرانی است. این محصول مانند برنج منبع انرژی بوده و می تواند برای کسانی که اضافه وزن دارند یک عامل چاق کننده باشد،البته در صورتی که در مصرف آن زیاده روی شود.
یکی از غذاهای خوشمزه ایرانی رشته خانگی می باشد. معمولا ایرانی ها این غذا را در شب چهارشنبه سوری و ایام نوروز درست می کنند.
رشته پلو اگر با خرما و کشمش درست شود و از گوشت در آن استفاده نشود یک غذای مقوی می شود که برای افرادی که رژیم گیاه خواری دارند بسیار مناسب می باشد.
فروشندگان رشته پلویی چه کسانی هستند؟
با توجه به اینکه انواع رشته جزو مواد غذایی پر مصرف در خانواده ها محسوب می شود باید از کیفیت و بهداشتی بودن آن اطمینان حاصل کنیم.
برای خرید این محصول میتوان هم به صورت حضوری از فروشگاه ها و سوپر مارکت ها و هم به صورت اینترنتی اقدام کنیم که این روش خیلی آسانتر و مقرون به صرفه تر است.
برای فروش رشته پلویی میتوان به صورت عمده و با قیمت پایین تر آنها را به مشتری عرضه کنیم.
مشتری در خرید عمده می تواند این محصول را با کیفیت بالا و قیمت مناسب تری خریداری و مورد استفاده قرار دهد.
فروشندگان رشته پلویی در کشور تلاش می کنند که این محصول را با کیفیت و مرغوبیت بالایی در اختیار مصرف کنندگان قرار بدهند.