رشته آشی میخک
از جمله فرآورده های خمیری حاصل از آرد گندم، انواع رشته مانند رشته پلویی و رشته آشی و نودل کیمچی است که در کشور ما به صورت سنتی، کارگاهی و صنعتی تولید می شود و از لحاظ ارزش غدایی در گروه نان و غلات قرار می گیرد. با توجه به کاربرد و مصارف گوناگون انواع رشته ها، اطمینان از کیفیت مطلوب محصول و بهداشتی بودن آن نقش مهمی در تأمین سلامت افراد دارد.
در این مقاله با برخی از ویژگی های یک رشته آشی خوب به ویژه رشته آشی و نودل لیوانی برند میخک به عنوان تولید کننده تخصصی رشته آش آشنا می شویم.
آیا رشته آشی را در خانه هم می شود تهیه کرد؟
طرز تهیه آش رشته در منزل
تولید رشته خانگی در منزل هم امکان پذیر است، ابتدا آرد را با نمک مخلوط کنید، سپس یک بار الک کنید،حالا آب ولرم را کم کم اضافه می کنیم وخوب مخلوط می کنیم. در حدی آب اضافه کرده تا خمیر به دست آمده به دست نچسبد. دقت داشته باشید که خمیر به دست آمده خمیر سنگینی خواهد بود. خمیر را تا جایی که حالت یکنواختی داشته باشد، ورز می دهیم. یک نکته ی مهم این است که از پاشیدن آرد روی خمیر استفاده کنید، چون در نهایت خمیر سنگینی خواهیم داشت. در این مرحله به وسیله وردنه خمیر را به ضخامت مورد سلیقه خودتون و ترجیحاً مستطیلی شکل پهن کنید، دقت کنید زیر خمیر را آرد بپاشید روی آن را هم آردپاشی کنید.
یک نکته دیگر اینکه با کف دست آرد پاشیده شده روی خمیر را پهن کنید. حالا خمیر پهن شده را به صورت دو یا چهار لا تا بزنید، در این زمان از یک سمت و با یک چاقوی تیز و به قطر دلخواه برش بزنید.
آش رشته سنتی خود را با چه نوع آش رشته ای ترجیح می دهید بپزید؟
آش رشته یکی از محبوب ترین آش های ایرانی می باشد. این آش جزو غذا های سنتی ایران محسوب می شود که هم به عنوان غذای اصلی و هم به عنوان پیش غذا می توان آن را سرو کرد. در فصل پاییز و زمستان لذت خوردن یک کاسه داغ آش رشته را نمی توان با چیز دیگری مقایسه کرد. طبخ آش رشته سنتی در دورهمی ها را شاید بتوان یکی از رسوم ایرانی به حساب آورد. همچنین در مناسبت های خاص، مثل شب یلدا، چهارشنبه سوری و سیزده بدر، معمولاً برای عصرانه این آش خوشمزه را تهیه می کنند. آش رشته نذری هم جایگاه ویژه ای بین تمام غذاهای نذری دارد و همچنین در ماه مبارک رمضان روزه داران برای سفره افطار آش رشته تهیه می کنند.
یکی از مهم ترین فاکتور های تهیه یک آش رشته با کیفیت و خوش طعم، استفاده از مواد اولیه مرغوب است. اصلی ترین آن استفاده از یک رشته آش خوشمزه با کیفیت مناسب می باشد و در مراحل بعدی حبوبات و مدت زمانی که باید از قبل در آب خیس بخورند، تهیه سبزی تازه و … بسیار قابل اهمیت است. رشته آشی درجه یک میخک با ارائه محصولی مرغوب و مورد نظر مشتریان، این نیاز را برای مصرف کنندگان برآورده کرده است.
میخک، عرضه کننده رشته آشی درجه یک با بسته بندی های متنوع
برند میخک، با تولید و عرضه رشته آشی درجه یک در انواع و اقسام اندازه ها و بسته بندی با کیفیت ویژه ی خود راه را برای تهیه ی یک آش رشته ی با کیفیت با همان عطر و طعم نوستالژیک و محبوب برای ما ایرانیان هموار ساخته است. قیمت رشته آشی میخک با توجه به کیفیت محصول بسیار مناسب و مقرون به صرفه می باشد.
در اینجا به برخی از ویژگی های یک رشته ی مرغوب اشاره می کنیم؛
شکل ظاهری: رشته ها باید تا حد امکان صاف و یکنواخت، به طول حداقل ۱۵ سانتی متر و فاقد لک و مواد خارجی باشند و رنگ رشته ی آشی نیز باید سفید مایل به کرم باشد.
مزه و بو: باید دارای مزه و بوی مخصوص به خود (آرد و خمیر)، و فاقد مزه و بوی ترشیدگی، کپک و ماندگی و سایر بو های غیر طبیعی باشد.
بازار خرید و فروش رشته آشی
در طول سال یک بار با سرد شدن هوا و آمدن پاییز و زمستان و بار دیگر با فرا رسیدن ماه مبارک رمضان بازار تهیه آش رشته بیش از پیش گرم می شود و به تبع آن خرید فروش رشته آش نیم کیلویی نیز به صورت چشم گیری بیشتر می شود. مصرف کنندگان با استفاده از فروشگاه های اینترنتی و همچنین سایت مخصوص به خود تولید کنندگان رشته، می توانند به صورت مستقیم و با صرف کمترین زمان و انرژی انواع رشته مورد نظر آش را انتخاب و چه به صورت عمده و چه به صورت جزئی سفارش و خریداری کنند.
سفارش عمده رشته آشی میخک
شاید تهیه آش رشته برای بسیاری از خانوم ها سخت باشد، به خصوص وقتی برای تعداد زیادی طبخ شود. اما شما با دانستن ترفند های طبخ آش رشته می توانید بهترین نوع آن را آماده کنید. امروزه بسیاری از افراد ازاین طریق کسب درآمد می کنند. و برای انواع مراسمات و مجالس مهمانی ها، حتی مساجد در ماه های رمضان و محرم و اعیاد مذهبی این غذای پربار را تهیه می کنند. رستوران ها، آشپزخانه های مرکزی، و حتی بانوانی که در منزل مشغول به تهیه انواع آش برای به فروش رساندن آن هستند، می توانند جهت سفارش و خرید عمده رشته آشی میخک با کیفیت و مرغوبیت بالا اقدام نمایند.