نوع و کیفیت زغال سکه ای عمده که استفاده می کنید نه تنها در قیمتی که می پردازید، بلکه در عوامل دیگری مانند میزان سوختن، تولید خاکستر و حتی غذایی که طبخ می کنید نیز نقش دارد.
با این حال، هر آنچه در مورد توده و بریکت می شنوید درست نیست. برخی افراد به یک منبع سوخت سوگند یاد می کنند و تعصب دارند. در حالی که دیگران هر چیزی را که طبیعی و در فروش باشد می خرند.
زغال چوبی بینکوتان به سبک ژاپنی درجه رستوران ساخته شده از درخت طبیعی Terminalia Sericea که در نامیبیا رشد کرده است. این زغال بسیار نزدیک به بلوط سفید کیشو بینچوتان است که با کسری از قیمت از ژاپن می آید.
این زغال چوب واقعی در اکثر رستوران های روباتا یاکیتوری در ژاپن و رستوران های کباب پز کره جنوبی استفاده می شود و توسط بسیاری از سرآشپزها ترجیح داده می شود.
جعبه شامل اندازه مخلوط کوچک و متوسط است. محتوای خاکستر: 3.77٪، رطوبت: 0.95٪، کربن ثابت: 91.5٪. این زغال بسیار تمیز می سوزد تا گرمای مادون قرمز بدون بو و درجه یک را برای کباب کردن کامل فراهم کند.
زغال بنچوتان که زغال سفید نیز نامیده می شود، بیش از 400 سال است که برای پخت و پز سنتی ژاپنی استفاده می شود. ساخت بینچوتان یک فرآیند و مهارت بسیار طولانی است.
چوب بریده شده طبیعی را به مدت 120 ساعت در کوره قرار می دهند و سپس با پوشاندن آن در مخلوط مرطوبی از خاک، ماسه و خاکستر به سرعت سرد می شوند.
روشن کردن بینچوتان می تواند مشکل باشد. برای روشن کردن این زغال از مواد شیمیایی یا مایع فندک زغالی استفاده نکنید. بهترین و ساده ترین راه برای روشن کردن این زغال، استفاده از دودکش زغالی و قرار دادن آن روی شعله ثابت شعله به مدت 20 تا 30 دقیقه است.
آشپزها در سراسر جهان از زغال چوب به عنوان جایگزینی برای پروپان یا گاز طبیعی برای کباب کردن غذا روی شعله باز استفاده می کنند. این سبک کباب کردن به غذا طعم دودی منحصر به فردی می دهد که کام را به وجد می آورد.
طعم از طریق ترکیبی از غذای در حال تهیه، خود گریل و محصول زغال چوب انتخابی به دست می آید. کسانی که تازه به لذت کباب کردن علاقه دارند ممکن است ندانند هنگام خرید زغال باید به دنبال چه چیزی بگردند، و حتی آشپزهای مشتاق حیاط خلوت که به یک برند مورد علاقه خود وابسته هستند، ممکن است مایل باشند محصول بهتری را امتحان کنند.
با در نظر گرفتن این موضوع، تصمیم گرفتیم برخی از محبوبترین محصولات زغالسنگ امروزی را در آزمایشهای دقیق (و خوشمزه!) قرار دهیم تا مشخص کنیم کدام یک واقعاً حاکم است. پیشاپیش، در مورد انواع زغال چوب موجود، عواملی که در هنگام خرید باید در نظر گرفته شوند، و چرا محصولات فهرست شده در زیر به عنوان بهترین زغال چوب در بازار، بهترین افتخارات را کسب کردند، بیاموزید.