از دیر باز در ایران استفاده از رشته پلویی در غذاهای مختلف مانند آش، رشته پلو و غذاهای دیگر مرسوم بوده است .جهت کسب اطلاعات بیشتر با وب سایت آراد برندینگ همراه باشید.
بسیاری از تولید کنندگان رشته های خوراکی به تولید رشته پلویی سبوس دار می پردازند از این جهت که گاهی یکسری از افراد به خوردن رشته های معمولی حساسیت دارند و وقتی از نوع سبوس دار را استفاده کنند بدنشان واکنش بدی نشان نمی دهد.
در شهر زیبا و دلنواز اصفهان رشته های خوراکی بسیار با کیفیتی به فروش می رسد که رشته پلویی اصفهان یکی از رشته های معروف و پرطرفدار مردمان این شهر می باشد.
لازم به ذکر است که قیمت رشته پلویی با توجه به بسته بندی هایی که در بازار وجود دارد و عرضه می شود متفاوت است. در این صورت است که دوست داران آن می تواند آن را به میزان دلخواه تهیه کنند.