با مصرف نخود سفید کرمانشاه می توانید پوستی صاف و بدون چروک داشته باشد

نخود سفید بومی حوزه مدیترانه، دره نیل و مناطق کوهستانی آسیا است. باستان شناسان حتی بقایایی را در اجاق های مربوط به عصر برنز کشف کرده اند.

در قرون وسطی در فرانسه ظاهر شد. نخود سفید ها در آنجا نابالغ برداشت می‌شوند، بنابراین نخودها، از زمان فیلیپ لو بل، لذت سفره‌های سلطنتی و همچنین در سفره‌های مردم بوده‌اند.

همچنین نخود سفید کرمانشاه یکی از معدود سبزیجاتی بود که در آنجا سرو می شد. در زمان لویی چهاردهم بود که آنها به اوج شکوه خود رسیدند.

باغبان بزرگ La Quintinie کشت نخود سفید را به اوج خود می رساند و از طریق آن مفهوم اولیه را معرفی می کند.

پس از آن، نخود سفید ها یک ثروت واقعی هزینه کردند. اشراف و خانواده های ثروتمند آن زمان مبالغ هنگفتی را برای پذیرایی از آنها در سر سفره خود صرف می کردند و حاضر بودند حتی بیشتر هزینه کنند تا اولین کسانی باشند که آنها را به مهمانان خود عرضه می کردند.

نخود

امروزه کمتر از آنچه بود مصرف می شود، اما برخلاف بسیاری از سبزیجات دیگر، هرگز به عنوان یک “سبزیجات فراموش شده” در نظر گرفته نشده است.

ارزش های غذایی: نخودفرنگی سبزیجات مغذی، غنی از بسیاری از ویتامین ها (A، B، C، از جمله) و همچنین حاوی آهن، کلسیم و پتاسیم است. علاوه بر این، آنها دارای خواص گوارشی، انرژی و تغذیه خواهند بود.

جرج مندل، کشیش اتریشی، به لطف مطالعات خود با استفاده از نخود به عنوان پشتوانه، پایه های قوانین وراثت را کشف کرد.

در سال 1866 او اولین نتایج خود را منتشر کرد و به ویژه به یکنواختی هیبریدهای نسل اول اشاره کرد. سپس مندل قانون خلوص گامت ها را وضع می کند. بدین ترتیب کشیش پایه های علمی را کشف می کند که اکنون ژنتیک نامیده می شود.

دو نوع نخود وجود دارد، نخود برفی و نخود صدفی. برای نخود فرنگی، در اینجا چند نمونه از انواع آن آورده شده است: A rame caroubel، A rame weggiser، Dwarf bamby، Dwarf norli.

برای پوسته پوسته شدن نخود، در اینجا چند نمونه از واریته ها آورده شده است: کاپوسین رامس، رامنت نیمه اول ماه مه، سناتور نیمه رامنت، پروونس شیرین کوتوله، کوتوله کارینا، شگفتی کوتوله کلودون، کوتوله پروانسالی کوچک، دورف کوتوله.