نمایندگی فروش رشته پلویی محلی در تمامی شهرهای کشور، نماینده فعال دارد که انواع مختلف رشته ها را برای فروش دارا می باشند. از فرآورده های خمیری که حاصل از آرد گندم و نودل کیمچی، به دست می آید می توان انواع رشته مانند رشته پلویی و آشی را مثال زد که در کشور ما به چند صورت تهیه می گردد.
این رشته ها به چند صورت تهیه می گردد. نوع اول به صورت سنتی و نودل لیوانی که توسط افراد با دست درست می شود و نوع دوم صنعتی می باشد که در کار گاه ها توسط دستگاه تهیه می گردد.
با توجه به این که انواع رشته ها، در مصارف گوناگون برای ما کاربرد دارند، اطمینان از کیفیت مطلوب محصول و بهداشتی بودن آن نیز نقش مهمی در سلامتی افراد دارد.
در ادامه مطلب به شما روش تهیه، ویژگی های فیزیکی، شیمیایی و بهداشتی این محصول را توضیح خواهیم داد.
مصرف کنندگان رشته پلویی محلی چه کسانی هستند؟
مصرف کنندگان رشته پلویی محلی چه کسانی هستند؟ می توان گفت تمامی افراد از رشته پلویی محلی برای طبخ غذا استفاده می کنند . این رشته ها چند نوع هستند، رشته هایی که رنگ سفیدتری دارند از سبوس کمتری برخوردار هستند اما بعضی از این رشته ها پررنگ تر هستند که دارای سبوس فراوانی می باشند.
توصیه ما به شما برای خرید این محصول این است که نوع سبوس دار آن را که هم از کیفیت بالاتری و همچنین ارزش غذایی بیش تری برخوردار است انتخاب کنید. روش تهیه این محصول به این صورت می باشد. رشته پلویی از ترکیب آرد گندم معمولی با آب و بدون نمک تهیه می شود و پس از طی کردن مراحل مختلف، توسط دستگاه به صورت رشته های نازکی در آورده می شود.
البته باید این نکته را یاد آور شد که نمک برای بهبود کیفیت بافت، حالت ارتجاعی خمیر و چسبندگی به خمیر اضافه می شود.
برخی شرکت ها در تولید این محصول علاوه بر مواد اولیه ای که ذکر شد از گلوتن، آرد سویا، آرد بادام زمینی نیز در تهیه رشته پلویی استفاده می کنند.
کیفیت رشته پلویی محلی با رشته پلویی کیلویی
کیفیت رشته پلویی محلی با رشته پلویی خانگی قابل مقایسه نیست. زیرا رشته پلویی محلی در روستاها و توسط افراد خبره این کار و از بهترین و سالم ترین آرد گندم تهیه می شود که با نوع کیلویی آن قابل قیاس نمی باشد.
این محصول که به صورت ارگانیک و دستی تهیه می شود در بسته بندی های کارتنی قرار می گیرد و به تمامی مراکز پخش و همچنین فروشگاه ها ارسال می گردد.
هنگام خرید حتما به این نکته توجه کنید که روی بسته بندی رشته پلویی محلی نوشته شده باشد. به این دلیل که رشته ها چند نوع می باشند.
توزیع عمده رشته پلویی محلی
توزیع عمده رشته پلویی محلی در برخی شهرها باعث شده که این محصول فروش بیش تری داشته باشد زیرا ، که از رشته محلی به همراه بسیاری از غذاها استفاده می کنند. این محصول علاوه بر این که انواع پلو ها را خوش مزه تر می کند، خواص درمانی فراوانی نیز دارد.
رشته های پلویی از زمان های قدیم در سفره های ایرانی جای خودش را داشته است، اما امروزه هتل های بین المللی و رستوران های بزرگ انواع پلوها را با این رشته ها درست کرده و برای مشتریان و گردشگران خارجی خود سرو می کنند.
همین امرسبب شده که این غذاها در دیگر کشورها نیز طبخ شود وما با صادرات این رشته ها سودآوری داشته باشیم.
- بیشتر بخوانید: رشته سوپی
از جمله این خواص می توان گفت که خوردن این خوراکی سبب می شود که پوکی استخوان هرگز به سراغتان نیاید و همچنین خاصیت ضد افسردگی هم دارد.
اگر قصد تهیه این محصول را دارید به مراکز پخش عمده آن رفته و خرید خود را انجام دهید. در این فروشگاه ها انواع مختلف رشته پلویی های محلی وجود دارد که بسه به ذائقه تان می توانید انتخاب کنید.